Velkommen til ORDFABRIKKEN - Post & Tele Museums brugerskabte wiki

Ordfabrikken er del af undervisningsforløbet Skriv Historie[[Post & Tele Museum]].

I Post & Tele Museums udstilling, arkiver og bibliotek graves der dybt i kilderne med formålet at udvikle denne hjemmeside til de danske eget opslagsværk om den danske kommunikations historie: Fra Christian IV's oprettelse af postvæsnet i 1624 til de nyeste mobiltelefoner.

Ordfabrikken er en wiki. Det mest kendte eksempel på wikier er nok Wikipedia, som er et kæmpe online leksikon som alle kan bidrage til, redigere i og ikke mindst bruge når ens egen viden ikke lige slår til.

Ordfabrikken er Post & Tele Museums specialiserede wiki om post, tele og it-historie. Som deltager i Skriv Historie-undervisningsforløbet har du retten til at skrive og rette frit i wiki'en. Men under ansvar. Hærværk er dårlig wiki-stil, mens rettelser og forbedringer er selve wiki'ens ånd!

I modsætning til wikipedia kan du ikke redigere fra andre steder end Post & Tele Museum. Det er for at sikre at støvede voksne ikke blander sig. Til gengæld kan du læse og søge i ordfabrikken lige meget hvor du er. Ordfabrikken er nemlig din wiki!

start.txt · Sidst ændret: 2011/11/09 14:25 af elev
Tilbage til toppen
chimeric.de = chi`s home Creative Commons License Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0